Probleme cont (fix) Outlook 2016 - bug major de la Microsoft

Acest bug este rezolvat în build 16.0.6568.2036. Pentru a obține manual actualizarea, mergeți la File> Cont Office> Actualizare Opțiuni> Actualizare acum.

Actualizarea din februarie 2016 pentru Outlook 2016 cauzează probleme pentru utilizatorii POP3. Build-ul 16.0.6568.2025 cauzează probleme pentru persoanele care au setat Outlook să lase e-mailurile pe server pentru o perioadă de timp. În loc să șteargă e-mailurile vechi de pe server, acesta șterge toate e-mail. Ouch !!!

Până când această problemă este rezolvată, utilizatorii ar trebui să debifeze opțiunea de a șterge e-mailurile după o perioadă de zile, lăsând în același timp "lasă o copie a mesajului pe server" bifat. Acest lucru va lăsa toate e-mail de pe server. Pentru a face acest lucru, du-te la File, Setările contului , dublu clic pe contul POP, apoi faceți clic pe More Settings. Opțiunea de a lasa o copie a mesajului pe server se găsește în fila Advanced.

A doua problemă la această actualizare este că mailurile POP3 lăsate pe server continua să  se descarce, incontinuu, creând duplicate. Cel ami simplu fix atunci când se întâmplă acest lucru este de a nu lăsa email-urile pe server. Acest lucru nu va ajuta pe acele persoane care nu vor email-ul să se șteargă de pe server.

Trecerea de la IMAP va rezolva această problemă, dar este posibil să doriți să reveniți la o versiune mai veche și să așteptați următoarea actualizare.Revii la un Build mai vechi

În primul rând, du-te la File, Cont Office, Actualizare Opțiuni și actualizările Dezactivați apoi creați o programare pe calendar pentru a re-activa actualizările la începutul lunii aprilie.
Pentru a reveni la 9 februarie in 2016 build 16.0.6366.2068, deschideți un prompt de comandă ca administrator și tastați sau lipiți această linie de comandă în fereastra Prompt comandă:
"C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ClickToRun\officec2rclient.exe" /update user updatetoversion=16.0.6366.2068Alte articole

Suna acum!