Facebook este cea mai mare si cea mai cunoascuta retea de socializare din intreaga lume, numarand in prezent pe 800 de milioane de utilizatori la nivel mondial.

Reteaua de socializare Facebook este structurata in doua categorii: Facebook Profile Page si Facebook Fan Page. Pe scurt, Facebook Profiles este destinat pentru utilizatorii individuali, non-comerciali. Reprezinta un individ, o persoana ce poate fi adaugata la prieteni, poate fi urmarita etc. Facebook Fan Page seamana cu Paginile de Profil, dar oferta instrumente unice care dau posibilitatea sa conecteze oameni interesati de acelasi lucru: un brand, o celebritate, o afacere sau o organizatie. 


Paginile sunt administrate de unul sau mai multi administratori care detin o pagina profil de facebook. Icetech se ocupa de crearea si administrarea paginilor de Facebook ale clientilor sai. Personalizam pagina de Fan a clientului dupa preferintele acestuia, postam la intervale regulate, organizam concursuri pentru obtinerea unui numar cat mai mare de like-uri intr-o perioada scurta de timp.

Realizam concepte grafice pentru produsele/serviciile promovate de client. De asemenea administram campanii platite de Facebook pentru popularizarea rapida a business-ului.

Ești interesat de serviciile noastre?

Cere o cotație
Suna acum!