Site-urile web sunt creeate in functie de necesitatile clientului. In functie de gradul de dificultate, functionalitati si design, website-urile se impart in mai multe categorii:

Blog – este un site creat in special pentru persoanele publice, pentru persoanele care au diverse pasiuni pe care doresc sa le impartaseasca cu vizitatorii blogului(blog despre cosmetice, retete, sport, viata de fimilie, etc.). Un blog bine realizat, cu un design placut si care are teme interesante pentru vizitatori poate fi o sursa de venit pentru posesorul lui.

Site de prezentare – are de obicei un numar mic de pagini si reprezinta  “cartea de vizita” a firmei. Se prezinta firma, serviciile, produsele, echipa sau orice alte informatii reprezentative. Se pot adauga diverse functionalitati: galerie foto, iconite social media, harta Google Places cu indicarea locatiei, etc.

Magazin on-line – este mult mai complex din punct de vedere al programarii decat un site de prezentare deoarece se adauga elementul de vanzare-cumparare online. Site-urile de e-commerce se fac personalizat iar codul se realizeaza de la zero pentru fiecare client in parte. Cateva dintre elementele unui magazin on-line sunt: categorii de produse, pagina de produs, cos de cumparaturi, etc. De asemenea, interfata trebuie sa fie prietenoasa cu utilizatorul si functiile site-ului sa functioneze corect pentru o experienta cat mai placuta a potentialului client. Se pot adauga si alte facilitati precum posibilitatea acordarii de reduceri sau cupoane. Partea de administare a site-ului trebuie sa fie de asemenea usor de utilizat de catre administrator.

Portal de stiri online – sunt site-uri actualizate zilnic cu stiri si evenimente.

Aplicatie management depozite – sunt site-uri specializate realizate strict pentru client si au acces limitat. Accesul se face deobicei doar din cadrul fimei.

Aplicatie management rute si calcul costuri combustibil – sunt site-uri specializate realizate pentru firmele de transport care doresc o evidenta exacta a masinilor de transport persoane sau marfa.

Pe langa acestea se pot dezvolta diverse aplicatii pentru firme de curierat, aplicatii care necesita feed-uri de produse care ulterior se pot importa sau exporta catre parteneri. 

Ești interesat de serviciile noastre?

Cere o cotație
Suna acum!