Site-urile web sunt create în funcţie de necesităţile clientului. În funcţie de gradul de dificultate, funcţionalităţi şi design, website-urile se împart în mai multe categorii


  Blog – este un site creat în special pentru persoanele publice, pentru persoanele care au diverse pasiuni pe care doresc să le împărtăşească cu vizitatorii blogului(blog despre cosmetice, reţete, sport, viaţa de familie, etc.). Un blog bine realizat, cu un design plăcut şi care are teme interesante pentru vizitatori poate fi o sursă de venit pentru posesorul lui.

  Site de prezentare – are deobicei un numar mic de pagini şi reprezintă “cartea de vizită” a firmei. Se prezintă firma, serviciile, produsele, echipa sau orice alte informaţii reprezentative. Se pot adăuga diverse funcţionalităţi: galerie foto, iconiţe social media, harta Google Business Places cu indicarea locaţiei, etc.

  Magazin on-line (eshop) – este mult mai complex din punct de vedere al programării decăt un site de prezentare deoarece se adaugă elementul de vânzare-cumpărare online. Site-urile de e-commerce se fac personalizat iar codul se realizează de la zero pentru fiecare client in parte. Câteva dintre elementele unui magazin on-line sunt: categorii de produse, pagina de produs, coş de cumpărături, etc. De asemenea, interfaţa trebuie să fie prietenoasă cu utilizatorul şi funcţiile site-ului să ruleze corect pentru o experienţă cât mai placută a potenţialului client. Se pot adăuga şi alte facilităţi precum plata cu cardul, sincronizarea stocului din programul local de gestiune cu stocul site-ului, posibilitatea acordării de reduceri preferenţiale per client sau categorie a site-ului, acordarea de vouchere per client sau per site cu perioadă de expirare prestabilită in administrare. Partea de administrare a site-ului trebuie să fie de asemenea uşor de utilizat de către administrator.

  Portal de ştiri online – sunt site-uri actualizate zilnic cu ştiri şi evenimente.

  Aplicaţie management depozite / vănzari – sunt site-uri specializate realizate strict pentru client şi au acces restricţionat. Accesul se face deobicei doar din cadrul fimei.

  Aplicaţie management rute şi calcul costuri combustibil – sunt site-uri specializate realizate pentru firmele de transport care doresc o evidenţă exactă a maşinilor de transport persoane sau marfă. Pe lângă acestea se pot dezvolta diverse aplicaţii custom: un exemplu bun ar fi o aplicaţie pentru firme de curierat, aplicaţie care necesită feed-uri de produse care ulterior se pot importa sau exporta către parteneri. 

Ești interesat de serviciile noastre?

Cere o cotație
Suna acum!